Bloc nacionalista valencià Alcoi Llibre Descarregar el llibre
alcoifutur Projecte de ciutat

Condicions generals d'ús del lloc web

Destinatari i condicions d'utilització del lloc web

El present avís legal regula l'ús del servei dels llocs web d'Internet www.alcoicapital.com, www.alcoicapital.net, www.alcoicapital.org, www.alcoifutur.com i www.alcoifutur.net (d'ara endevant alcoicapital.com) que el Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi, amb domicili social en la plaça De Dins, 3 - 3r. 03801 Alcoi, posa a la disposició dels usuaris d'Internet.

La utilització del lloc web alcoicapital.com comporta la plena acceptació de les presents condicions i criteris que consten permanentment exposats en la web, sota la versió publicada i vigent a cada moment, pel que si no està d'acord amb el contingut del mateix haurà d'abstenir-se de fer ús del lloc web.

Condicions d'utilització per a l'usuari

Les pàgines del lloc web alcoicapital.com poden ser visitades lliurement pels usuaris de la xarxa, exceptuant aquelles que s'incloguen en àrees tancades, d'administració o de subscripció.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que el Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi ofereix en el lloc web alcoicapital.com i a no emprar-los per a incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia del terrorisme o atemptar contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics del Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualsevol altres sistemes físics o lògics que siguen susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.

Propietat industrial i intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i propietat industrial sobretot el contingut d'aquest lloc web, incloent marques i signes distintius, són de titularitat exclusiva del Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi excepte en el cas que s'indique expressament altre titular o autor. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial, per qualsevol mitjà, del contingut d'aquesta web sense autorització expressa i per escrit.

Els usuaris haurien d'abstenir-se d'obtenir i fins i tot d'intentar obtenir els continguts emprant per a això mitjans o procediments distints dels quals, segons els casos, s'hagen posat a la seua disposició a aquest efecte en les pàgines web on es troben els mateixos.

Exclusió de responsabilitat

El Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web alcoicapital.com, així com els continguts i les condicions requerides per a utilitzar els mateixos. L'usuari reconeix i accepta que l'accés i ús del lloc web alcoicapital.com i dels continguts inclosos en el mateix té lloc lliure i conscientment, sota la seua exclusiva responsabilitat.

El Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi no garanteix la disponibilitat i continuïtat del lloc web alcoicapital.com ni es fa responsable de qualsevol dany i perjudici produït o que puga produir-se en el futur, ni dels defectes tècnics, qualsevol que siga la seua naturalesa, que es deriven de l'ús de la informació i de les matèries contingudes en el lloc web alcoicapital.com.

Responsabilitat amb els enllaços

La funció dels enllaços d'aquest lloc és exclusivament la d'informar a l'usuari per a completar el contingut del mateix, pel que el Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi no es fa responsable de les fallades en els enllaços o del contingut dels altres llocs web als quals es pot enllaçar.

Altres notes i condicions

  1. Aquest lloc web és propietat del Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi.
  2. En aquest lloc web hi ha zones que permeten l'intercanvi d'informació entre els usuaris i visitants i el Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi. Qualsevol tipus d'informació que rebem dels nostres visitants està sotmès a les condicions de privadesa detallades en aquest lloc.
  3. En aquest lloc web hi ha zones que permeten la publicació en línia d'informació enviada per alguns usuaris o visitants de l'espai. Regularment accedim a aquestes zones i verifiquem la validesa de la informació incorporada. El Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi es reserva el dret a eliminar qualsevol informació incorporada per qualsevol usuari i que, al nostre judici, no verifique les normes d'ús d'aquest espai.
  4. Així mateix, el Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi es reserva el dret a modificar i alterar aquestes normes quan ho considere oportú.
  5. El disseny i la programació estan realitzats per Sollutia S.L.
Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi

© 2007, Bloc nacionalista valencia Alcoi.
Contacte | Nota legal | Política de privacitat | by Sollutia