Bloc nacionalista valencià Alcoi Llibre Descarregar el llibre
alcoifutur Projecte de ciutat

Línies estratègiques

 
Alcoi node territorial Alcoi ha d’articular al seu voltant: la comarca i tot l’interior valencià de forma participada i generosa, però efectiva al voltant d’una xarxa de comunicacions reticular i racional.
Alcoi centre econòmic Alcoi ha de diversificar i modernitzar la seua economia, i ha de ser suport a tot el seu entorn, motor de la innovació i de les inversions, però sempre des de la sostenibilitat.
Alcoi qualitat de vida Alcoi ha de diversificar i modernitzar la seua economia, i ha de ser suport a tot el seu entorn, motor de la innovació i de les inversions, però sempre des de la sostenibilitat.
Alcoi ciutat cohesionada Alcoi ha de cohesionar socialment els habitants de la ciutat, integrar culturalment les diversitats, unir urbanísticament tots els seus barris.
Alcoi referent cultural, educatiu i esportiu Alcoi ha de fer de l’educació, la cultura i l’esport una de les bases del progrés de la ciutat.
Alcoi un ajuntament exemplar i millor L’administració ha de ser el model i l’espill de les iniciatives. Alcoi ha de fer del seu ajuntament una referència en quant a eficàcia, austeritat, participació i modernitat.
Bloc nacionalista valencià ciutat d'Alcoi

© 2007, Bloc nacionalista valencia Alcoi.
Contacte | Nota legal | Política de privacitat | by Sollutia